Har man undersøgt Nr Åby realskole, er det også her online man gør det. www.naar.dk er stedet, hvor man kan tjekke ud, hvad det er skolen har og tilbyde en, eller ens børn hvis det er forældrene der tjekker det ud. Her finder man blandt andet et tiende klasse forløb, som man kan tage i brug hvis det er noget man har brug for. Nogle gange ender man jo med, ikke rigtig og vide hvad man skal med livet, og har det medført at man bare ikke har gode nok karakterer til at komme videre, er det også noget man kan rette op med på denne måde.

Nørre Aaby realskole har også rimelig klare regler omkring, hvor mange der må være i klasselokalet på samme tid. Her går man meget op i, at give folkene den individuelle læring som de kræver for at lære bedst. Det er jo også det man har fundet ud af i nyere tid, at børnene rent faktisk kræver den opmærksomhed der skal til for at man kan få lært det man skal nå.

Kom ind til åbent hus og se nærmere an

Er Nørre Åby realskole en mulighed, er det også muligt for en at komme til åbent hus, hvor der er mulighed for at tjekke tingene ud på forhånd. Det er jo altid meget godt, at kunne få et lille kig på tingene, før det er man melder sig ind til noget som helst. Man kan lige få en følelse med stedet, og se om det er noget for en eller ej. Hos Nr.Åby skole kan man forvente og finde fuld engagement fra lærerenes side af, og samt et fokus på at få udviklet en så meget som muligt i den tid man er der, om det er fra tiende af eller om det er fra mindre klasser af.

Det er jo lige med, at vælge de rigtige ting for ens egen skyld, og ikke før man har sat sig ned og blevet klogere på tingene, har man rigtig mulighed for at træffe en god beslutning for en. Så der er eventuelt også lidt stof man lige skal have læst op på, når det kommer til at vælge skoler.