Alle mennesker ved godt, at almindelig tobaksrygning er skadeligt, og hvis man ikke er tilhænger af den opfattelse, så lever man lidt i benægtelse.

Så er der altid dem, der har en oldemor eller lignende, som der røg stort set hele sit voksenliv og blev over 90 år gammel, og hende bruger man som eksempel på, at det samme kan overgå en selv.

Men det er undtagelsen, end det er reglen, for det er virkelig, virkelig farligt at ryge, og listen med de skavanker, som der opstår af at ryge – om man gør det i en kort periode eller længere periode – er også lang.

Dog ved rygere også, at det er svært at stoppe med at ryge, selvom de virkelig gerne vil, men det ser ud til, at der er kommet en løsning, som der er den kur, man har ventet på længe: e-cigaretter!

E-cigaretter er vejen mod at blive tobaksfri

For det smarte ved en e-cigaret er, at den giver den fornemmelse af at ryge, som slik, tyggegummi og plastre ikke kan give en, og oftest er det dén erstatning, som rygerne leder efter.

Med en e-cigaret damper man, og man kan indstille nikotin-indholdet i den, så man langsomt kan afvænne sig at skulle have den oplevelse af nikotin, som der er det i almindelige cigaretter, som der gør en afhængig.

Man kan se stort udvalg af alt til e cigaret hos GoSmoke, så man med det samme kan begynde at sammensætte ens kit til at dampe og erstatte det med det samme at ryge, så man gør en aktivt forskel allerede i dag med at forsøge at holde op med at ryge.

Det kan være svært i starten, og man skal måske lige vænne sig til det og bruge en almindelig cigaret ved siden af, men der går ikke længe for de fleste, før de kan se fordelen ved at dampe – og det er blandt andet, at det dufter meget mere hyggeligt, og man kan få mange forskellige smage at dampe.

Det er bare med at hoppe på den vogn, som det er at dampe, så man kan leve et sundere liv.