Det danske firma Ventherm A/S har en årelang erfaring indenfor produktion af sprøjtekabiner og anlæg til at udføre male- og overfladebehandliong. Ventherm A/S blev stiftet tilbage i 1984 og har siden 1986 ligget i Brobyværk på Fyn, hvor firmaet holder til på over 3400 kvadaratmeter, der bruges til lager, produktion og administration. Gennem sit årelange virke indenfor sit felt, har Ventherm A/S fået et flot position på markedet, hvor de er blevet markedsledende. Dette er blandet sket ved, at Ventherm A/S har fokuseret på skræddersyede løsninger til sine kunder. Kunder som ikke kun holder til i Danmark men over hele Verden.

Ventherm A/S’ produkter indenfor sprøjteanlæg og overfladebehandling bruges af en lang række industrier, og det betyder også, at kundedatabasen huser mange forskellige typer af kunder. Kunderne tæller både industrier som offshore, maskinindustrien, landbrugsmaskiner, vindmølleindustrien og mange andre typer af industrier og virksomheder. Medarbejderne hos Ventherm A/S besidder alle en solid viden og erfaring, og de kan altid tilbyde den rette hjælp og sparring til sine kunder.

Sikkerhed er utrolig vigtig, og derfor er dette også noget, som Ventherm A/S har i højsædet. Alle Ventherm A/S’ malerkabiner opfylder de sikkerhedsmæssige krav, der er, både hvad angår topcoat, primer såvel som opløsningsmiddel og vandbaserede lakker. Her skal det nævnes, at selvom sikkerheden er i top hos Ventherm A/S og deres produkter, så er energiforbuget på produkterne særdeles lavt. Man får altså masser af sikkerhed samtidig med, at man også skåner miljøet.

Hos Ventherm A/S arbejder man med det, som Ventherm A/S kalder deres ‘Plug-and-Paint filosofi’. Plug-and-Paint filosofien handler om, at Ventherm A/S vil skabe merværdi og tryghed for sine kunder. Dette sker via viden, kvalitet, design, innovation, kvalitet, compliance, at de leverer det aftalte produkt til den aftalte tid, turn-key leverancer, og ikke mindst så tilbyder de konkurrence dygtige priser i forhold til produktet og dets kvalitet og sikkerhed. Vil man læse mere om Ventherm A/S kan man gå ind på https://www.ventherm.dk/