Mangler du nye plakater til hjemme med o bogstav og alle mulig andre bogstaver så vi er det helt rigtige firma du er fundet vej ind til. Vi tilbyder plakater i alle skygger og former og laver kun ægte originale fortolkninger af Ægget, Koglen og Svanen. Kunderne oplever den absolut bedste service og vi har Danmarks hurtigste levering. Vi har så mange spændende projekter i gang hele tiden og det bliver kun forstærket hver dag med helt nye tiltag. Det bliver spændende at se hvilke bogstaver som du vælger at købe og sætte sammen på væggen. Er det mon bare et bogstav eller kan du skrive en hel sætning eller er vers fra en sang eller film. Gå med i lunden så spidser vi munden og fløjter den gamle sang om kærlighed.

Der er kun dig og mig. Mig og dig. Til at gå i takt og hvis du glemmer mig tæmmer jeg hvad mor har sagt. Det kunne snildt være sådan en tekst som du ville kunne have hængende på din væg. Dine kolleger og familie vil blive vilde over at se hvor original eller måske uoriginal du kan være. Vis hvad du kan og hvis ikke du kan vise hvad du kan så lad os om at sætte bogstaver sammen for dig.

Det kan da kun bliver spændende og underholdene. Tænk om vi kunne få lov at skrive hej med dig og god dag til fruen i stuen. Hun er smukkest på en søndag med Joey Moe. Ej hvor skægt.