Jeg er ved at dykke ned i min gamle depression igen, der skal godt nok ikke så meget til, før den vender tilbage. Når jeg har det som jeg har det lige nu, så ved jeg at det er tid til at slappe af, og ikke gøre alle mulige ting. Nogle mennesker vil nok sige at jeg er doven, men det må være fordi de ikke kender til depression – man kan simpelthen bare ikke få lavet noget – alene det at komme op og få tøj på er en anstrengelse, og når det er slemt, skal man sparke sig selv til det. Der findes et utal af depression hjælp, men det er vigtigt at finde lige den metode der hjælper en til at få det bedre. Nogle mennesker har brug for medicin, det er jeg til gengæld modstander af – en terapi form der virker, er for mig løsningen, jeg har brug for en der kan finde ud af hvorfor jeg er depressiv, og ikke bare sige at det er depression. Jeg ved at man kan blive scannet nu om stunder, og at det kan ses på scannings billederne, hvis det er den slemme depression. Det benyttes desværre ikke så meget, for jeg tænker det er billigere og lettere at udskrive medicin, og så holder vi jo også gang i medicinalfabrikkerne. Lægerne er dog ikke så villige til at udskrive sovepiller, hvilket jeg ikke forstår, for søvnen er det vigtigste af få bugt med i første omgang – uden søvn, kan vi bare ikke fungere.