Min græsplæne ligner noget der aldrig har været en græsplæne, så nu har jeg tænkt mig at gøre noget ved den, så den kommer til at ligne en golf bane – det er måske lige at sætte baren for højt, men jeg vil virkelig gerne have en super flot græsplæne. gødning græs på google, gør at jeg bliver helt rundtosset, jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal rive eller gøre i. Her kunne jeg godt bruge en havemand med meget forstand på at få en pæn græsplæne. Nogen siger at jeg først skal af med alt ukrudtet i min græs plæne, inden jeg kan give den gødning. Og hvad skal jeg så bruge for at få ukrudtet væk, uden at ødelægge den lille smule græs der er tilbage. Det nemmeste ville nok være at få fjernet al det nuværende græs, og så få plantet nyt græs, eller bare købe det der rullegræs. Så skal jeg da heller ikke vente på at græsset gror op. Jeg ved ikke om professionelle græsplejeprodukter er effektive nok til min nedslidte græsplæne, men måske er det et forsøg værd, det er vel billigere end at få renset haven og lagt rulle græs på. Min søn har ellers fået en rigtig fin græsplæne efter han fik den rigtige gødning til hans græsplæne, gad vide hvad det produkt hed – han havde også en havemand ude og vejlede ham, så det kan jeg vel også få. Det ender med at jeg får byens bedste og flotteste græsplæne efter min søn.