Det er altid skuffende, når du lægger dit hjerte og din sjæl i noget og ikke kommer ud som sejrherre. Men det er endnu værre at skulle håndtere en dårlig taber. Du kender typen: de surmuler, de surmuler, de kommer med spydige kommentarer om, hvor heldig den anden person var. De starter måske endda et slagsmål. Dårlige tabere er en stor belastning, og det er altid bedst at holde sig fra dem, hvis du kan.

Sagen er den, at det at tabe er en del af livet. Det sker for alle, og det er ikke nødvendigvis en refleksion over dit værd som person. Men dårlige tabere kan bare ikke acceptere det faktum. De er nødt til at vinde for enhver pris, og når de ikke gør det, lader de det gå ud over deres omgivelser. Hvis du er uheldig nok til at være venner med en dårlig taber, vil du snart finde dig selv gå på æggeskaller omkring dem for ikke at sætte dem i gang. Tro os, det er ikke besværet værd.

Så næste gang du kommer til kort, skal du huske, at det ikke er verdens undergang. Og hvis du tilfældigvis er på den modtagende side af en dårlig tabers raserianfald, så gå bare væk og lad dem svælge i deres egen elendighed. De vil komme over det til sidst… forhåbentlig.