Vedligeholdelsesfri højbede – nu snakker vi. Hvor har jeg søgt efter dem længe, og så kan selv samle dem som man vil have dem, da de leveres i moduler. Det at det er højbede, betyder jo også at de kommer op i højden, så jeg ikke skal ned og ligge på knæ, hver gang jeg skal ordne bedet. og det at det er vedligeholdelsesfrit, er bare perfekt, for jeg er ikke så god til at vedlige holde de udvendige ting. Jeg har savnet et højbed til at kunne dyrke mine krydderurter til min madlavning – nogle urter har det med at sprede sig gevaldigt, så i mit højbed, ved jeg at jeg ikke skal til at grave hele haven op bagefter for at fjerne diverse skud og rødder. Da jeg kan få mine højbede i sort, syntes jeg også at de kommer til at pynte i haven samtidig, som en pynte genstand.

Højbede

Sort eller hvide højbede, det er en smagssag – nu syntes jeg at hvid er meget sart, når vi taler om jord og have – så mine skal være sorte, og lidt mere op i højden end den på billedet. Gastrogarden har nogle sindssygt flotte Højbede, og dem kan jeg få op i den højde jeg gerne vil have. tiden nærmer sig til at jeg skal have dem bestilt, for inden de kommer, og inden jeg får gjort dem klar til mine køkken urter, så er foråret kommet. På gastrogarden.dk har de også en masse flotte havesten, der er en inspiration for haveejere.